Seniorencoach Online

Mijn naam is Lilian Vreeken, woonachtig in Stramproy (Limburg). Ik ben geboren in Den Haag op 28 november 1959. Ik ben gehuwd en moeder van twee prachtige lieve dochters (1986 en 1989).
In 1981 heb ik de opleiding tot verpleegkundige afgerond. Mijn doel om in de gezondheidszorg te gaan werken was altijd ‘mensen helpen’.
Ik heb diverse banen gehad, niet alleen in de zorg maar ook bij medische bedrijven. Als accountmanager heb ik tientallen jaren gewerkt met een productenpakket voor chronische wondzorg. Hier kwam ik ook heel veel senioren tegen met chronische wondproblematiek en hun mantelzorgers.
Ook in de navolgende functies kon ik van betekenis zijn voor senioren. Dit deed ik door middel van ondersteuning, begeleiding en het delen van verpleegkundig advies. Ook hierin was mijn motivatie om de mensen te helpen. Naar zorgverleners was mijn rol adviserend. Ik ben altijd gedreven geweest om de zorgverleners goed te instrueren zodat zij bij een patiënt meer inhoudelijk inzicht hadden.
Misschien wel zo gedreven dat ik in 2016, naast andere medische klachten, ook een tweede burn-out kreeg. Bovendien verloor ik mijn baan door een reorganisatie. Ik weet dus wat verlies van vitaliteit en gezondheid betekent en ook welke impact het heeft om geen baan meer te hebben.
Voor mij werd dit alles de kans om mijn leven om te gooien, van het hebben van een baan naar een setting waarin ik zelf meer waardevolle keuzes kon gaan maken.
Mensen helpen zit in mijn hart en daarom koos ik voor de opleiding tot seniorencoach, die ik met goed gevolg heb afgerond (2019).
Het coachen en begeleiden van senioren online en via mijn online programma, is nu waar ik voor ga. Daarnaast wil ik ook voor zorgprofessionals en gemeenten van betekenis zijn en mijn kennis en ervaring delen. 

o.

Lillian Vreeken - Seniorencoach

Seniorencoach

Sonnevelt opleidingen

Certificaat Basismodule IPH Coördinator

Basismodule IPH

Deelnemer Landelijk Netwerk Seniorencoaches

 

Wat zeggen cliënten en collegae over mij ?

ROZE DONUT

Dame anoniem (75 jaar)

Grotendeels zijn de doelen bereikt,  voor 90 % ! Ik ben niet meer onzeker, daardoor komt mijn eerdere gedrag minder in beeld. Aannames kan ik nu meer te lijf gaan door vragen te stellen. Dit doe ik nu steeds vaker.

Marieke-Schuurman-avatarw300

Marieke Schuurman-van der Heyden, gediplomeerd Seniorencoach en Orthopedagoog van Bureau Leef-Tijd

In het contact met Lilian is altijd ruimte voor humor, delen van zorgen, ideeën, creativiteit, persoonlijk en vakinhoudelijk.

Gerlinde

Gerlinde van Dongen, Regionale partner en nalatenschapscoach Cretio, seniorencoach

Heb samen met Lilian de opleiding Seniorencoaching mogen volgen aan opleidingsinstituut Sonnevelt. Ik heb Lilian leren kennen als een zeer bevlogen en gedreven dame. In mijn ogen is zij vooruitstrevendheid, ambitieus, betrokken en hulpverlenend. In haar werk loopt humor en creativiteit als een rode draad. In Lilian heb ik een collega waarvan ik op aan kan! 

Nikky

Nikky Kivits, hormooncoach, seniorencoach en stress- en burnoutcoach i.o.

Lilian heb ik leren kennen in het Landelijk Netwerk Senioren-coaches als een betrokken en ambitieuze collega. Met haar samenwerken betekent oprechte aandacht voor elkaars werk en ervaringen en ook voor persoonlijk contact. Gedreven door eigen kennis en ervaringen beweegt zij niet alleen zichzelf maar ook anderen om te komen tot mooie resultaten voor haar praktijk en voor het netwerk. Succes Lilian!

Gratis Checklist Eenzaamheid

Checklist eenzaamheid en de beste tips om het tegen te gaan. Gratis Download.